> Joyland Playhouse: Ένας παιδότοπος χαράς και διασκέδασης! | Larissakid-Ζωγραφιές.gr - Τα πάντα για το παιδί στη Λάρισα

Joyland Playhouse: Ένας παιδότοπος χαράς και διασκέδασης!

Από Unknown   Την     παιδότοπος

Το όνομά του και μόνο σε προδιαθέτει!
Joyland!
H χώρα της χαράς! «Και του παιχνιδιού, της ανεμελιάς, και της διασκέδασης», λένε με μια φωνή τα παιδιά που επισκέπτονται καθημερινά τον νέο παιδότοπο, επί της Διογένους 10, στο κέντρο της Λάρισας. (Δείτε στο χάρτη)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410259121

Facebook: facebook.com/JoylandLarisa
Δευτέρα – Παρασκευή από 9:00 το πρωί μέχρι 2:00 το μεσημέρι
και από 5:00 το απόγευμα μέχρι 10:00 το βράδυ.

Σαββατοκύριακα από 10:00 το πρωί μέχρι 10:00 το βράδυ.

Δευτέρα – Παρασκευή έως τις 12:00 το μεσημέρι δωρεάν είσοδος για το παιδί.


Ο παιδότοπος Joyland ξεκίνησε τη λειτουργία του μόλις πριν λίγες εβδομάδες κι έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς φίλους. Πώς, άλλωστε, να μην γίνει πόλος έλξης με τόσες παιχνιδοκατασκευές που διαθέτει; Οι λιλιπούτειοι παίζουν, ερευνούν, αλληλοεπιδρούν μέσα στο διώροφο τούνελ που συνδυάζει περισσότερες από 15 δραστηριότητες διαφορετικών επιπέδων, αναπηδούν και πειραματίζονται πάνω στα φιλόξενα φουσκωτά παιχνίδια και επεκτείνουν τις ικανότητές τους στην μπασκέτα! Κι όσο για τα μικρότερα παιδάκια ηλικίας από 1,5 έως 3 ετών, περνούν ατέλειωτες ώρες δράσης μέσα στο baby park με μαλακά υφής παιχνίδια.


Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται! Με τις ποικίλες και διαφορετικές εκδηλώσεις που ετοιμάζει καθημερινά o Joyland για να καλύψει όλες τις επιθυμίες: Πάρτι γενεθλίων, γιορτών και μασκέ, διαγωνισμοί χορού, κάθε Πέμπτη απογευματινά μαθήματα yoga για παιδιά από πιστοποιημένη καθηγήτρια, απογεύματα αφηγήσεων παραμυθιών, απογεύματα με διασκεδαστικούς κλόουν, καθώς και δραστηριότητες όπως face painting, κυνήγι θησαυρού, κατασκευές με υλικά, ζωγραφική και θεατρικό παιχνίδι κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών. Αλλά και το ενδιαφέρον των μεγάλων που μπορούν τώρα στο μπαρ του παιδότοπου και την άνοιξη στον αίθριο χώρο του, να απολαύσουν το καφεδάκι τους, να γευτούν φρέσκα σνακς και ταυτόχρονα να παρακολουθούν τη δράση των παιδιών τους, καθώς επίσης και να συμμετέχουν σε επιστημονικές ενημερώσεις από παιδοψυχολόγους, λογοθεραπευτές και εργοθεραπευτές.


«Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε έναν παιδότοπο υψηλών προδιαγραφών και απόλυτης ασφάλειας, όπου το παιχνίδι και οι δραστηριότητες προσφέρονται αφειδώς στα παιδιά, την ίδια ώρα που οι γονείς τους μπορούν να έχουν άμεση οπτική επαφή με αυτά», θα πουν οι ιδιοκτήτες του Joyland Αντώνης Βραγκαλής και Μαρία Καραμήτσιου. Μηχανολόγος μηχανικός εκείνος, πολιτικός μηχανικός εκείνη, αυτονόητο, λοιπόν, γιατί έχουν εστιάσει ιδιαίτερα στην υψηλή ασφάλεια των παιδιών στον παιδότοπό τους, επενδύοντας σε σύγχρονους μηχανισμούς ασφαλείας, σε κατάλληλο εξοπλισμό και υλικά άριστης ποιότητας φιλικά προς τον χρήστη, στον επιμελή καθαρισμό, στη σωστή συντήρηση των παιχνιδιών, στον κλιματισμό και στο σωστό εξαερισμό του χώρου. Προφανές, επίσης, γιατί o Joyland είναι από τους λίγους παιδότοπους στη Λάρισας που έχει εξασφαλίσει πιστοποίηση λειτουργίας από τον αρμόδιο δημόσιο φορέα ΕΒΕΤΑΜ.

«Για την ασφαλή διασκέδαση των παιδιών εστιάσαμε επίσης στη συνεχή επίβλεψη και φροντίδα τους από έμπειρους παιδαγωγούς και βρεφονηπιοκόμους», καταλήγουν.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
Powered by Blogger.
back to top