> Δημιουργικά Εργαστήρια Σ.Μου.Θ. | Larissakid-Ζωγραφιές.gr - Τα πάντα για το παιδί στη Λάρισα

Δημιουργικά Εργαστήρια Σ.Μου.Θ.

Από Unknown   Την     Παιδικό Εργαστήριο

Το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (Σ.Μου.Θ.) στα πλαίσια του προγραμματισμού του έτους 2014-2015, οργανώνει δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά (4-7 και 7-12 ετών), εφήβους (12-18 ετών) και ενηλίκες (18+) με σκοπό να προσφέρει μια εναλλακτική εκπαίδευση στις παραστατικές τέχνες (θέατρο, μουσική, χορός, δημιουργική γραφή και media).Στα παιδικά εργαστήρια (4-6 και 7-12 ετών), μέσω των μεθόδων της μουσικοκινητικής αγωγής, του θεατρικού παιχνιδιού, του εκπαιδευτικού δράματος, του αυτοσχεδιασμού, της αναπαράστασης, της σωματικής έκφρασης, της μουσικής και ρυθμικής εκπαίδευσης, τα παιδιά διασκεδάζουν, απελευθερώνονται και παράλληλα καλλιεργούν την δημιουργικότητα, τη φαντασία καλλιεργούν την εκφραστικότητα, τη φαντασία, την αντίληψη και την κοινωνικότητά τους.


Τα εργαστήρια μουσικού θεάτρου για εφήβους (12-18 ετών) φιλοδοξούν να προσφέρουν μια εναλλακτική διέξοδο απασχόλησης, σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον εκτόνωσης, για μια ουσιαστική καλλιτεχνική εκπαίδευση. Οι νέοι καλλιτέχνες θα έχουν τη ευκαιρία να εκφράσουν τις ανησυχίες τους συνδυάζοντας το θέατρο, τη μουσική και το χορό, αλλά και να αναπτύξουν τις δεξιότητές του μέσα από τη συνεργασία και τα σύγχρονα μέσα έκφρασης.

Τα παιδικά και εφηβικά εργαστήρια συντονίζουν η Κατερίνα Μπέκου (θεατρολόγος) και η Δέσποινα Μπουνίτση (χορογράφος).Τα εργαστήρια του Σ.Μου.Θ. διεξάγονται στο κεντρικό κτίριο του Μύλου Παππά. (2ος όροφος)

Πληροφορίες: 6943.956171
www.smouth.com

facebook.com/SynergyofMusicTheatre


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
Powered by Blogger.
back to top