> Κινούμενα Σχέδια | Larissakid-Ζωγραφιές.gr - Τα πάντα για το παιδί στη Λάρισα

Κινούμενα Σχέδια

Από Unknown   Την     Παιδικό Εργαστήριο

«Κινούμενα Σχέδια»


Τζαρτζάνου 14 - Λάρισα
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2414003239 - 6973933315

kinoumenasxedia.gr
facebook.com/kinoumenasxedialarissa


Τα «Κινούμενα Σχέδια» είναι ένα κέντρο δημιουργίας, παιχνιδιού και μάθησης για παιδιά 1,5 έως 10 ετών. Στεγάζονται σε ένα όμορφο και φιλόξενο χώρο, όπου τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τη τέχνη, να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντα και τις κλίσεις τους και να περνούν τον ελεύθερό τους χρόνο δημιουργικά. Ο χώρος είναι ασφαλής και κατάλληλα διαμορφωμένος σύμφωνα με παιδαγωγικά πρότυπα, έτσι ώστε να δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να δρουν σε ομάδες, ανάλογα την ηλικία και τα ενδιαφέροντά τους.

Τμήματα

Τα τμήματα που λειτουργούν είναι ολιγομελή (6-8 άτομα)
Λειτουργούν πρωινά και απογευματινά τμήματα
• Πρωινά, για παιδιά 1,5 έως 4 ετών
• Απογευματινά, για παιδιά 1,5 έως 10 ετών

Τα εργαστήρια μας

 • Εργαστήρι χειροτεχνίας και κατασκευών
 • Εργαστήρι μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής (σε συνεργασία με διατροφολόγο)
 • Εργαστήρι ζωγραφικής
 • Εργαστήρι πηλού
 • Αισθητηριακή αγωγή
 • Δραματοποιημένη αφήγηση
 • Εργαστήρι βιβλίου
 • Συναισθηματική αγωγή
 • Μουσικοκινητική αγωγή
 • Χορός και δημιουργική κίνηση
 • Τμήμα προετοιμασίας για το δημοτικό (προγραφή, προανάγνωση)
 • Δημιουργικά Σάββατα

*Πολλά από τα εργαστήρια λειτουργούν και ως αυτοτελή, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσα παιδιά επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν, χωρίς την υποχρέωση μηνιαίας εγγραφής και παρακολούθησης, κλείνοντας απλά την θέση τους.Διοργάνωση πάρτυ και παιδικών εκδηλώσεων

«Έχεις γενέθλια, γιορτή, θες να καλωσορίσεις το νέο σου αδερφάκι, σου βγήκε το πρώτο δοντάκι… κλείσε το χώρο μας για να διοργανώσεις το δικό σου πάρτυ!»

Στα «Κινούμενα Σχέδια» τα πάρτυ των μικρών μας φίλων γίνονται ξεχωριστά!! Στο χώρο του εργαστηρίου κάθε παιδί ηλικίας 3 ετών και άνω, έχει την ευκαιρία να διοργανώσει το πάρτυ του ακριβώς έτσι όπως το έχει φανταστεί.

Ένα τρίωρο πάρτυ που βασίζεται στο παιχνίδι, τη χαρά και την δημιουργία όχι μόνο στην εκτόνωση!

Παρέχονται: χειροποίητες προσκλήσεις, δωράκια για το κάθε παιδί, στολισμός του χώρου, δυνατότητα επιλογής θέματος για το πάρτυ σου, έμπειροι και υπεύθυνοι παιδαγωγοί-εμψυχωτές

Οι άνθρωποι του χώρου

Οι άνθρωποι του χώρου είναι παιδαγωγοί και εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων με εμπειρία, φαντασία, υπομονή και αγάπη για τα παιδιά καθώς και απεριόριστη διάθεση για δημιουργία. Άτομα που έχουν την γνώση αλλά και την ικανότητα να προσεγγίσουν τις ανάγκες κάθε παιδιού αλλά και κάθε οικογένειας ξεχωριστά. Ο ρόλος τους δεν είναι να επιβάλλουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους στην ομάδα, αλλά να ακούνε και να σέβονται το κάθε παιδί.

Παιδαγωγοί και παιδιά γίνονται ένα! Πειραματίζονται, εξερευνούν, δημιουργούν και μεγαλώνουν μαζί!

Στόχος μας

Στόχος του εργαστηρίου είναι μέσα από παιδαγωγικές μεθόδους και με παιγνιώδη τρόπο, να δώσει στα παιδιά ερεθίσματα που θα τα βοηθήσει να σκέφτονται, να δημιουργούν, να πειραματίζονται, να συνεργάζονται, να αναπτύσσουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες και κυρίως να ονειρεύονται!
Να περνούν τις ώρες τους εκτός σχολείου δημιουργικά, ποιοτικά και με πολύ αγάπη.
Τα παιδιά μαθαίνουν όχι μόνο με το μυαλό αλλά με όλες τους τις αισθήσεις!

Ομιλίες και δράσεις για τους γονείς

Στη διάρκεια της χρονιάς οργανώνονται ομιλίες και δράσεις που στόχο έχουν να βοηθήσουν τους γονείς να λύσουν απορίες σχετικά με το παιδί ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες. Στόχος είναι να προαχθούν οι γνώσεις των γονέων σχετικά με τις ψυχικές, κοινωνικές, πνευματικές και άλλες ανάγκες των παιδιών σε κάθε στάδιο ανάπτυξής τους καθώς και να αναπτυχθούν δεξιότητες για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση δύσκολων συμπεριφορών των παιδιών τους.«Το κάθε παιδί είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Πρέπει να είναι ελεύθερο να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω του. Γι αυτό βασική προϋπόθεση είναι η δημιουργία ενός χώρου εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Ελάτε να δημιουργήσουμε, να μάθουμε, να παίξουμε και να ονειρευτούμε μαζί»

Χάρτης
Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
Powered by Blogger.
back to top