> Λητώ | Larissakid-Ζωγραφιές.gr - Τα πάντα για το παιδί στη Λάρισα

Λητώ

Από Unknown   Την     Παιδικός σταθμός

Παιδικός σταθμός Λητώ

Κέντρο Προσχολικής Αγωγής
Νηπιαγωγείο Λητώ

Αριστοτέλους 40 Γιάννουλη (200μ από στροφή Φαλάνης)
Τηλ. και Φαξ: 2410546568
Κιν.: 6972271968
Ιστοσελίδα : facebook.com/litotsakiri
Email : litotsakiri@gmail.com
Διευθύντρια: Λητώ Τσακίρη - Παπαθανασίου

Παιδικός σταθμός Λητώ

Άριστη προετοιμασία για την Α΄Δημοτικού

από 6 μηνών έως 6 ετών


Ακολουθώντας ένα πρόγραμμα δομημένο με διαθεματικότητα, έχοντας πολλές δημιουργικές δραστηριότητες να πλαισιώνουν την εκπαίδευση των μικρών μας μαθητών, με Δραματοποίηση, Θεατρικό παιχνίδι, με πλήθος Εικαστικών δράσεων, Ρυθμική αγωγή, Μουσικοκινητικά παιχνίδια καθώς και παιχνίδια με την μητρική και την ξένη γλώσσα, εισαγωγή στο Αθλητισμό και την Γυμναστική, με έναν μεγάλο διαδραστικό πίνακα για την ευχάριστη εισαγωγή στην γνώση, πιστεύουμε ότι όλα τα παιδιά μας μαθαίνουν να αγαπούν πραγματικά το Σχολείο και την εκπαιδευτική διαδικασία.

Συμβάσεις με τράπεζες και οργανισμούς

Σχολικό λεωφορείο


Φωτογραφίες χώρου

Παιδικός σταθμός Λητώ
Παιδικός σταθμός Λητώ
Παιδικός σταθμός Λητώ
Παιδικός σταθμός Λητώ
Παιδικός σταθμός Λητώ
Παιδικός σταθμός Λητώ
Παιδικός σταθμός Λητώ
Παιδικός σταθμός Λητώ
Παιδικός σταθμός Λητώ

Μέσα από τη δραματοποίηση και το παιχνίδι φροντίζουμε:
 1. Τη γλωσσική ανάπτυξη και τη καλλιέργεια του παιδιού με ασκήσεις άρθρωσης λεξιλογίου σαφήνειας λόγου, περιγραφές διηγήσεις, διάλογους συζητήσεις. Παραμυθία, θεατρικό παιχνίδι και κουκλοθέατρο.
 2. Την έκφραση του εσωτερικού του κόσμου των παιδιών σας, με καλλιτεχνική αγωγή, εικαστικούς πειραματισμούς σε υλικά, επιφάνειες και τεχνοτροπίες. Κουκλοθεατρικές παραστάσεις με συμβολικό παιχνίδι & δραματοποιήσεις όπου τα παιδιά αποκτούν εφόδια για την ανάπτυξη της αισθητικής τους και διαμορφώνουν σχέση με τον πολιτισμό και τη τέχνη.
 3. Τη λεπτή κινητικότητα - προγραφή - γραφική ικανότητα, με Ανάπτυξη φαντασίας, δημιουργικότητα και δεξιότητες, ασκήσεις προγραφής, αντιγραφές, αντιστοιχήσεις εννοιών με καρτέλες. Χειροτεχνικές δράσεις, χαρτοκολλητικές με πλήθος υλικών - Χρήση ψαλιδιού και χαρτοκοπτικές.
 4. Την ανάπτυξη της μαθηματικής σκέψης του παιδιού με ασκήσεις χώρου, χρόνου, ποσότητας, μεγέθους- εισαγωγή στις γεωμετρικές αρχές και στη θεωρεία των συνόλων, με παιγνιώδη τρόπο.
 5. Την ανάπτυξη και ευαισθητοποίηση των αισθητηρίων και της νόησης, με ασκήσεις ακοής, όρασης, αφής, γεύσης, παρατηρητικότητας, αντίληψης και κρίσης.
 6. Διδάσκουμε προωδιακή με μουσικό ειδικευμένη στο προσχολικό πρόγραμμα εκπαίδευσης.
 7. Ρυθμική αγωγή, γυμναστική, εισαγωγή στον αθλητισμό, μπάσκετ. Τα παιδιά αποκτούν συντονισμό κινήσεων, αυτοέλεγχο και προσαρμοστικότητα-εκγύμναση και ρυθμός μέσω των παιχνιδιών και εντολών.
 8. Μελέτη του φυσικού κόσμου. Παρατηρήσεις, επισκέψεις πειραματισμοί.
 9. Καλλιέργεια της αυτοσυγκέντρωσης και της παρατηρητικότητας. Παιχνίδια συγκέντρωσης και προσοχής.
 10. Κοινωνικοποίηση και ανάπτυξη σωστής κοινωνικής συμπεριφοράς. Παιχνίδια με κανόνες που συντελούν στην καλλιέργεια του πνεύματος, της συνεργασίας και της ομαδικότητας.
 11. Εισαγωγή στην Αγγλική γλώσσα με δακτυλόκουκλα και παιχνίδι οι μικροί μαθητές μαθαίνουν τα αγαπημένα τους ζωάκια χρώματα - πρόσωπα και κάποιες βασικές φράσεις στη ξένη γλώσσα παίζοντας.
Είμαστε το σχολείο που ενεργοποιεί την έκφραση και τον δυναμισμό των μικρών του μαθητών, προσφέροντας στα παιδιά συνεχή ενημέρωση, εμψύχωση, συνεργασία με την οικογένεια και συχνές συναντήσεις διαλόγου με το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και με εξωτερικούς συνεργάτες παιδιάτρους, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, δραματουργούς.

Στο «ΛΗΤΩ» εργαζόμαστε με αγάπη και μεράκι για τα δικά μας παιδιά!
Η προσχολική αγωγή σηματοδοτεί την σχέση του παιδιού με την δομημένη μάθηση και ξέρουμε να κάνουμε την ευθύνη μας πράξη. Χαρίζουμε στα παιδιά σας αγάπη για το σχολείο!


ΧάρτηςΦόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μείνετε ενημερωμένοι μαζί μας...

Ακολουθήστε το LarissaKid
LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid LarissaKid
Γραφτείτε στο newsletter...
Powered by Blogger.
back to top